Nyheter

Kategorier

Arkiv

Vertikaltransportörbytet gav kunden en mer trygg anläggning

den 2017-10-03

För en kunds räkning bytte Elektroautomatik ut en vertikaltransportör. Resultatet blev en mer säker och pålitlig anläggning.

Erbjuder praktik till nyanlända ingenjörer

den 2017-08-15

Från och med hösten är Elektroautomatik en av de många företag som erbjuder praktikplatser genom Jobbsprånget. Elektroautomatik söker robot- och automationsingenjörer till både Göteborg och Skövde.

Ny teknisk chef till Göteborg

den 2017-07-06

Sedan den 3 juli är Andreas Daläng ny teknisk chef för Elektroautomatiks automationsavdelning i Göteborg.

Automatiserad datacentervägg gjorde succé i Barcelona

den 2017-03-02

I samarbete med Ericsson har Elektroautomatik byggt en automatiserad datacentervägg. Väggen ställdes ut i Ericssons monter på Mobile World Congress och blev en riktig snackis i sociala medier.

Serviceavtalet blir ett sätt att säkra produktionen

den 2017-01-23

Under våren 2014 lanserade Elektroautomation sin avdelning Service & Driftsäkerhet. Sedan dess har CC-pack varit en trogen kund.

Lägre energikostnad med hjälp av Elektroautomatik

den 2017-01-05

Med hjälp av en ombyggnation av befintliga ventilationsaggregat har Elektroautomatik hjälpt till att sänka en av sina kunders driftkostnader. Resultatet har en pay off på mindre än ett år. Som ett mervärde får operatörerna dessutom bättre arbetsmiljö i och med det förbättrande luftflödet i lokalerna.

Kända robotforskare på besök hos Elektroautomatik

den 2016-12-05

Enligt tradition bjuder Elektroautomatik in sina kunder till frukostmöte under vår och höst. I november var det dags igen och denna gången var de framgångsrika robotforskarna Danica Kragic Jensfelt och Erik Billing inbjudna som föreläsare i Göteborg respektive Skövde.

Elektroautomatik på Högskolan i Skövde

den 2016-11-11

Onsdagen den 9/11 gick Exjobbexpo av stapeln på Högskolan i Skövde. Elektroautomatik var på plats för att möta intresserade studenter.